Toimipaikat ja yhteystiedot

Riihimäki 

Torikatu 6, 11100 Riihimäki

045-1369025   

Riihimäen toimipiste sijaitee Torikadulla Kotokartanosäätiön kuntosalin vieressä. Parkkipaikkoja löytyy hyvin aivan hoitolan edestä. Riihimäen hoitolaan on esteetön sisäänkäynti, joten esim. rollaattorilla pääsee sisälle asti, mutta pyörätuolille sisäänkäynti on ahdas ja silloin suosittelemme kotikäynnin varaamista.

Hyvinkää, Huom! Hyvinkään toimipisteen toiminta loppuu 25.11.22. Teemme alueella edelleen kotikäyntejä.

Hämeenkatu 32, 05800 Hyvinkää.

045-2086111

Hyvinkään toimipiste löytyy Hämeenkadun varrelta, Julia-elokuvateatterin vierestä. Hyvinkään toimipisteen lähistöltä löytyy parkkipaikkoja. Hyvinkään hoitolaan on esteetön sisäänkäynti, joten esim. rollaattorilla pääsee sisälle asti, mutta pyörätuolille sisäänkäynti on ahdas ja silloin suosittelemme kotikäynnin varaamista.

Hämeenlinna

Saaristenkatu 10, 13100 Hämeenlinna

045-1369025

Hämeenlinnassa toimipisteemme löydät keskustasta, Saaristenkadulta, ihan jalkinekorjaamo Säynäjoen vierestä. Lähistöltä löytyy parkkipaikkoja ja Goodmanin parkkihallissa on 3h pysäköinti. Goodmanista Jalkakeitaalle on n. 200m matka. Hämeenlinnan hoitolan sisäänkäynnissä on muutama porras, joten jos portaat tuottavat hankaluuksia, suosittelemme varaamaan jalkahoidolle kotikäynnin.

jalkakeidas@gmail.com

 

Avoinna sopimuksen mukaan. Aikoja varattavissa ma-pe klo 9-20.

Huom! Hoidon aikana emme pysty vastaamaan puheluihin, mutta jätä viesti, niin soitamme takaisin!

 

Muistathan perua aikasi 24h ennen hoitoaikaa, jos et pääse paikalle. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.