Henkilöstö

Katja syksy19   Katja Markkanen

Lähihoitaja, jalkojenhoidon ammattitutkinto

Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja ja olen Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus lähihoitajan työstä erityisryhmien parissa ja jalkojenhoidon uusinta tietoa vuoden 2017 lopussa päättyneiden opintojeni pohjalta. Olen perustanut Jalkakeitaan vuonna 2017.

Outi väri Outi Suolaniemi

Lähihoitaja, jalkojenhoidon ammattitutkinto

Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja ja olen myös Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Minulla on pitkä kokemus hoitotyöstä eri ympäristöissä, viimeisimpänä olen työskennellyt ikäihmisten parissa. Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana ja Jalkakeitaalla toimin sopimusyrittäjänä.

Tiina Tiina Kiviniemi

Lähihoitaja, jalkojenhoidon ammattitutkinto

Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja ja olen myös Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Minulla on pitkä kokemus hoitotyöstä eri ympäristöissä, lasten ja ikäihmisten parissa. Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana ja Jalkakeitaalla toimin sopimusyrittäjänä.

 

sannah_kuva Sanna Hellsten

Lähihoitaja, jalkojenhoidon ammattitutkinto

Koulutettu hieroja

Olen lähihoitaja, suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon sekä koulutettu hieroja. Olen Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana ja Jalkakeitaan sopimusyrittäjänä.

 

kuva_merja Merja Mäenpää

Lähihoitaja, jalkojenhoidon ammattitutkinto

Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja ja olen myös Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Minulla on pitkä kokemus hoitotyöstä erilaisissa tehtävissä. Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana ja Jalkakeitaalla toimin sopimusyrittäjänä.

Jalkakeitaalla tarjoamme ammattitaitoista ja kiireetöntä sekä ystävällisellä palveluasenteella toteutettua jalkojenhoitoa!

Olet lämpimästi tervetullut!

Katja, Outi, Sanna ja Merja