Hoidot ja hinnasto

PIKAJALKAHOITO 30MIN 30€

Kynsien leikkaus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus. Pikajalkahoidossa voidaan myös hoitaa yksittäinen jalkaongelma, kuten yhden känsän ohentaminen tai sisäänkasvaneen kynnen ensiapuhoito.

PERUSJALKAHOITO 60MIN 55€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen ja ohentamisen sekä kovettumien ja känsien hoidon, jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.
Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn.

YKSILÖLLINEN JALKAHOITO 90MIN 65€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja ihon vaativampien ongelmien hoitamisen, jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Yksilöllinen jalkahoito sopii esimerkiksi laajojen kovettumien tai reilummin paksuuntuneiden kynsien hoitoon.

SPA-JALKAHOITO (pitkä) 90MIN 70€

Sisältää perusjalkahoidon ja hieronnan sekä lisäksi spa-osuuden, jossa hemmotellaan jalkoja Baehr-tuotteilla. Jalat kylvetetään aprikoosikylvyssä, kuoritaan mango-passion ihoa pehmentävällä suolakuorintaöljyllä, jalkaterän ja säären alueelle laitetaan kosteuttava ja virkistävä aprikoosinaamio sekä lopuksi kynnet lakataan upeakiiltoisella Baehr-kynsilakalla. Lakkapullon saa mukaan.

Spa-jalkahoidossa voi yhdistää jalkaongelmien ennaltaehkäisyn, hoidon ja hemmottelun. Hoitoa on mahdollista muokata yksilöllisten toiveiden mukaan.

SPA-JALKAHOITO (lyhyt) 60MIN 60€

Sisältää lyhyen jalkahoidon ja hieronnan sekä spa-osuuden, jossa hemmotellaan jalkoja Baehr-tuotteilla. Jalat kylvetetään aprikoosikylvyssä, kuoritaan mango-passion ihoa pehmentävällä suolakuorintaöljyllä, jalkaterän ja säären alueelle laitetaan kosteuttava ja virkistävä aprikoosinaamio sekä lopuksi kynnet lakataan  upeakiiltoisella Baehr-kynsilakalla. Lakkapullon saa mukaan.

60 minuutin spa-jalkahoidossa voi yhdistää jalkaongelmien ennaltaehkäisyn ja hemmottelun. Hoitoa on mahdollista muokata yksilöllisten toiveiden mukaan.

 

JALKAHIERONTA 30MIN 30€ ja 60MIN 45€

Sisältää jalkakylvyn ja jalkaterien sekä säären alueen hieronnan.

KOTI- JA LAITOSHOIDOT 60 € 60MIN tai sopimuksen mukaan.

Muistathan perua aikasi 24h ennen hoitoaikaa, jos et pääse paikalle. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.